مولانا محمدحسين گرگيج در فرازی از خطبه‌های نماز جمعه گالیکش، از موج جدید گرانی‌ها شدیدا انتقاد کردند.

به گزارش رصد بلوچستان، در مراسم نمازجمعه ۲۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ گالیکش، مولانا محمد حسین گرگیج نسبت به گرانی ها و وضعیت بد معیشتی و اقتصادی در جغرافیای ایران از سران حکومت انتقاد کردند.

مولانا گرگیج گفت: “اخیرا موضوع گرانی مطرح شده است، از اين پس مرغ و روغن و ساير اقلام خوراكی را باید مانند دارو با نسخه بخریم و به عنوان مثال دكتر برای‌مان يک ران مرغ تجويز كند”.

خطیب برجسته اهل سنت جغرافیای ایران افزود: “ملت در مضیقه است و رنج می‌برد، به عنوان یک خیرخواه تذکر می دهم کشور ما سرمایه‌ی یک دهم و یا یک هشتم کره زمین را دارد و یک صدم جمعیت جهان را تشکیل می‌دهیم؛ اگر با یک هشتم سرمایه کره زمین نتوانیم یک صدم جمعیت جهان را اداره کنیم پس این چه مدیریتی است؟! باید مسئولین و مدیران ما چاره اندیشی و فکری برای ملت و مردم کنند تا گرسنگان یقه ما را نگیرند”.

مدیر دارالعلوم فاروقیه گالیکش با بیان اینکه فقر و فحشا با هم عجین هستند تصریح کرد: “اگر قصد داریم فقر و فحشا و تمام ناهنجاری‌ها از بین بروند باید به فکر اقتصاد و معیشت مردم باشیم، فقر و فحشا دوقلو هستند که از یکدیگر جدا نمی‌شوند و مانند لاله و لادن به هم چسبیده‌اند”.

مولانا گرگیج خاطرنشان ساخت: “کارشناسی‌های مختلف اقتصادی در رسانه ملی که هر کسی یک عقیده‌ای دارد سودی برای مردم ندارد؛ کارشناسی‌ها، فقر و گرسنگی ملت را رفع نمی‌‌کند، چنین کارشناسی‌هایی مبارک خودتان باد؛ مردم را در بازار دریابید و وضعیت آنان را ببینید”.

امام جمعه اهلسنت گالیکش گفت: “فکری برای ملیت های ایران شود اگر چه مسلمان هم نباشند اقلیت‌ های‌ زرتشتی، کلیمی و مسیحی هم جزو ملیت های ایران هستند و فقر برای همه یکسان است، فقر بیماری مشترکی است که باید برطرف گردد و طوری نشود به مرکز خرید مرغ برای خرید یک عدد ران، بال و گردن برویم؛ شب گذشته اعلام کردند مرغ کیلویی صد هزار تومان می‌شود، آیا مردم توان خرید آن را دارند؟! گوشت کیلویی چند تومان است؟ خوراک دام را گرفتند و دام های زنده به سایر کشورها قاچاق شد تا جایی که دامداران، دام‌ و دامداری‌ها را جمع کردند پس این چه مدیریتی است؟! اکنون نیز قیمت گوشت، مرغ، روغن و سایر اقلام خوراکی افزایش یافته است”.

مولانا گرگیج با انتقاد از سیاست‌های اقتصادی دولت گذشته گفتند: “خوراک دام و طیور با ارز ۴۲۰۰ تومان وارد کشور می‌شد و پلمپ شده به خارج کشور صادر می‌گردید و دامداران از آن محروم بودند؛ این کار را چه کسانی انجام می‌دادند؟ آیا من بودم یا شما؟! افرادی که نفوذ داشتند و کسانی که امور دستشان بود چنین مصیبت‌هایی را به وجود آوردند؛ دامداران، مرغداران و کشاورزان ورشکست شدند و اکنون فقط سخن از گرانی است هنگامی‌که با کمبود اقلام در بازار مواجه باشیم و مدیریت درست برای پرورش دام و طیور و غیره نباشد گرانی پدید می‌آید”.

وی افزود: “گروه خاصی جهت منافع خود، ملت را قربانی می‌کنند؛ ملت چه گناهی کردند؟! آيا انقلاب کردند تا از گرسنگی بمیرند چنین مدیریتی بسیار نامناسب است پس مسئولین امر باید مدیریت صحيحی داشته باشند زيرا سوء مدیریت همه چیز را نابود می‌کند و ‌مصیبت‌ها را به بار می‌آورد و با وجود پارتی‌بازی همه چیز از هم می‌پاشد”.