وزارت صمت تصمیم به واگذاری معادن بلوچستان که سرمایه ملت بلوچ است به بخش خصوصی گرفته است.

به گزارش رصد بلوچستان، جمهوری اسلامی در راستای تسریع در بهره برداری و فعال سازی معادن راکد در بلوچستان خبر از واگذاری بسیاری از معادن به بخش خصوصی داده است.

بلوچستان از منظر ساختار زمین‌شناسی خاستگاه مناسبی برای انواع مواد معدنی است به‌طوری‌ که تنوع کانی‌های معدنی شناسایی‌شده در آن نشان‌دهنده استعداد بالقوه در این بخش است.

سهم قابل‌توجه معادن و ذخایر معدنی در شکل‌گیری صنایع استان اهمیت بخش معدن را به‌عنوان زیرساخت توسعه و تأمین‌کننده مواد اولیه صنایع بزرگ و پایدار نشان می‌دهد.

از جمله ظرفیت‌ها و ذخایر معدنی کشف‌شده در بلوچستان به تفکیک مواد معدنی و بر اساس گواهی‌های کشف‌شده شامل مس، آنتیموان، تیتانیوم، سنگ‌آهن و آهن پلاسری، سرب، روی، طلا، منگنز، کرومیت، قلع، تنگستن و کانسارهای غیرفلزی نظیر تالک، منیزیت، گل سفید، فلدسپات، کائولن، سیلیس و سنگ‌های ساختمانی به‌ویژه گرانیت است.

بلوچستان سومین پهنه کرومیتی خاورمیانه را دارا است که جمهوری اسلامی قصد دارد با واگذاری آن به بخش خصوصی بهره برداری از آن را آغاز کند.

شهرکی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت بلوچستان در بهمن ماه سال ۹۹ گفته بود، «۴۰ محدوده معدنی غیر فعال در این استان جهت اکتشاف به سرمایه گذاران واگذار می شود.»

وی افزوده در سال جاری ۵۰ معدن غیر فعال در بلوچستان احیا شده است و فراخوان ۴۰ محدوده معدنی راکد هم برای واگذاری به بخش خصوصی صادر شده است.

سرمایه های ملت بلوچ که می تواند نقطه عطفی برای رفاه و آسایش شهروندان بلوچ و توسعه بلوچستان باشد با سکوت و بی اعتنایی در حال مصادره شدن توسط جمهوری اسلامی است.